αγγλικά


IDA CONTROL
Automation Robotics
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. ΠΙΚΗΣ
& ΣΥΝΕΡΓΑΤΑΙ Ο.Ε.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 243
17342 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλ: 210.9821806
Φαξ: 210.9832431
Email: info@idacontrol.gr


Πηγές Πλάσματος (Plasma)  


Εξοπλισμός κοπής Πλάσματος με αέρια παραγωγής Πλάσματος τον Αέρα, το Οξυγόνο, το Άζωτο ή μίγμα Αργού-Υδρογόνου.

Η σειρά αποτελείται από συσκευές κοπής Πλάσματος, με τεχνολογία Eλεγχόμενα Γραμμική ή Αναστροφέα (Inverter), για αυτόματο έλεγχο μέσω CNC, με βάση τα εξελιγμένα συστήματα PLUS.

Η τεχνολογία HiFocus βασίζεται στην παραγωγή εξαρτημάτων για την κατασκευή των Τσιμπίδων Πλάσματος με διαδικασίες που ελέγχονται από υπολογιστή και σε βελτιστοποιημένες διαδικασίες ελέγχου του πλάσματος. Αποτέλεσμα είναι πως έχουμε κοπή που η ποιότητά της προσεγγίζει αυτήν του Λέιζερ και είναι σύμφωνη με το γερμανικό πρότυπο DIN EN ISO 9013 για γκάμα παχών κοπής μέχρι και τα 32mm (40mm).

Πάνω στην τεχνολογία HiFocus στηρίζεται μία μεγάλη γκάμα μοντέλων, από τα οποία εμείς σας παρουσιάζουμε εδώ τέσσερα. Η δική σας μηχανή, όμως, μπορεί να είναι εξοπλισμένη με οποιοδήποτε μοντέλο Πηγής Πλάσματος που να καλύπτει τις παραγωγικές και ποιοτικές σας απαιτήσεις.

Στον ίδιο τομέα του δικτυακού μας τόπου έχουμε συμπεριλάβει πληροφορίες για Τσιμπίδες Πλάσματος και Συσκευές Ελέγχου Κοπής Πλάσματος για την καλύτερη ενημέρωση και προς το συμφέρον των εκλεκτών συνεργατών μας.


 

 

 

Τσιμπίδες ΠλάσματοςΣυσκευές ελέγχου

 

 

| Όροι Χρήσης |