αγγλικά


IDA CONTROL
Automation Robotics
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. ΠΙΚΗΣ
& ΣΥΝΕΡΓΑΤΑΙ Ο.Ε.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 243
17342 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλ: 210.9821806
Φαξ: 210.9832431
Email: info@idacontrol.gr


  Plasmagas FlowControl Series  

Προϊόντα » Πηγές Πλάσματος (Plasma) » Συσκευές ελέγχου


Plasmagas FlowControl Series

Για να έχουμε υψηλή ποιοτικά κοπή τα μίγματα των αερίων και οι ταχύτητες ροής πρέπει να προσαρμόζονται με προσοχή στα συγκεκριμένα κομμάτια που πρέπει να κοπούν. Οι παραδοσιακές συσκευές ανάμιξης αερίων διατηρούν σταθερές τις πιέσεις των αερίων και λειτουργούν κυρίως με μίγματα ρυθμισμένα εκ των προτέρων, αποκλείοντας έτσι τη δυνατότητα να γίνουν ρυθμίσεις που να τα βελτιστοποιούν με βάση την δουλειά που έχουμε να κάνουμε κάθε φορά. Σαν αποτέλεσμα δυσκολευόμαστε να επιτύχουμε υψηλή ποιότητα κοπής, που θα ήταν δυνατή αν είχαμε τη δυνατότητα να ρυθμίζουμε αυτόματα τα μίγματα και τις πιέσεις ανάλογα με την κάθε δουλειά ξεχωριστά.Η σειρά συσκευών Αυτόματου Ελέγχου Ροής Αερίων FlowControl της Kjellberg μας δίνει ακριβώς αυτή τη δυνατότητα. Μπορούμε να έχουμε τη σύσταση του μίγματος των αερίων του Πλάσματος και τις πιέσεις ροής τους αυτόματα ρυθμιζόμενες. Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε τράπεζα δεδομένων και με βάση αυτά μπορούμε οποιαδήποτε στιγμή θέλουμε να τις αναπαράγουμε.

Τα χαρακτηριστικά αυτής της τεχνικής υψηλού επιπέδου είναι:

  • Κατά περίπτωση, με ακρίβεια αναπαραγόμενα μίγματα αερίων
  • Ακριβής δοσολογία του κάθε αερίου
  • Συνέπεια στις παραμέτρους των αερίων κοπής
  • Αναπαραγωγή των ίδιων ακριβώς μιγμάτων αερίων με ακρίβεια που εξασφαλίζει η χρήση μικροεπεξεργαστή
  • Παρακολούθηση και αυτόματη διόρθωση των αυξομειώσεων των πιέσεων του συστήματος
  • Χρησιμοποίηση δεδομένων ειδικών για κάθε χρήστη ανάλογα με τα δεδομένα κοπής, τα χρησιμοποιούμενα υλικά και τα πάχη τους

Η σειρά συσκευών ελέγχου αερίων FlowControl της Kjellberg είναι κατάλληλη για όλα τα μοντέλα HiFocus, εκτός από το μικρότερο, το HiFocus 80i. Ο εφοδιασμός με τη βέλτιστη ποιότητα αερίων είναι εγγυημένος και για τις περιπτώσεις χάραξης. Οι συσκευές αυτής της σειράς ελέγχονται από σειριακή διεπιφάνεια και μπορούν να αναβαθμιστούν μετά από αίτημα των πελατών.

Το PGC FlowControl διαθέτει δεκαέξι ενσωματωμένες βάσεις δεδομένων που περιέχουν μέχρι και 14.000 διαφορετικά σετ δεδομένων κοπής, που περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες παραμέτρους για την διαδικασία κοπής. Οι βάσεις δεδομένων διακρίνονται ανάλογα με τον τύπο της πηγής, τον τύπο της κονσόλας ελέγχου αερίων και την τσιμπίδα.

Οι συσκευές Αυτόματης Ρύθμισης Ροής Αερίων FlowControl αποτελούνται από τον Ελεγκτή PGC και την Μονάδα Βαλβίδων PGV, με αρίθμηση 1-3 ανάλογα με το μοντέλο.

Παρακαλούμε κάνετε κλικ πάνω σε οποιαδήποτε φωτογραφία για να την μεγεθύνετε.
Πρώτη φωτογραφία: FlowControlPGC 1 σε συνδυασμό με το ελεγκτή βαλβίδων PGV 1
Δεύτερη φωτογραφία: FlowControlPGC 2 σε συνδυασμό με το ελεγκτή βαλβίδων PGV 2
Τρίτη φωτογραφία: FlowControlPGC 3 σε συνδυασμό με το ελεγκτή βαλβίδων PGV 3

 

 

| Όροι Χρήσης |