αγγλικά


IDA CONTROL
Automation Robotics
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. ΠΙΚΗΣ
& ΣΥΝΕΡΓΑΤΑΙ Ο.Ε.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 243
17342 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλ: 210.9821806
Φαξ: 210.9832431
Email: info@idacontrol.gr


  PerCut 450M  

Προϊόντα » Πηγές Πλάσματος (Plasma) » Τσιμπίδες Πλάσματος


PerCut 450M

Ο πυρσός PerCut 450M HiFocus, για χρήση με τις πηγές Kjellberg, απαντά σε δύο βασικά αιτήματα των πελατών μας. Πρώτον, ο πυρσός αυτός καλύπτει όλη την γκάμα κοπής από 5 Αμπέρ μέχρι και 440 Αμπέρ με την ίδια κεφαλή. Δεύτερον, ο συγκεκριμένος πυρσός είναι μικρότερης διαμέτρου, μόνο 50,8 mm. Έτσι ο πυρσός PerCut 450M HiFocus γίνεται περίπου 15% μικρότερος από άλλους πυρσούς της κατηγορίας του.Ο πυρσός PerCut 450M HiFocus παρέχει ρεύμα μέγιστης έντασης 440 Αμπέρ για το 100% του χρόνου χρήσης του και δίνει προϊόντα με πολύ υψηλή ποιότητα κοπής που πρακτικά δεν χρειάζονται περαιτέρω επεξεργασία. Επίσης μπορεί να ξετρυπήσει λαμαρίνα μέχρι πάχος 50 mm. Χάρη στα αναλώσιμά του, που τον κάνουν να "σπάει" σε γωνίες 76° και 90°, είναι απόλυτα κατάλληλος και για δουλειές δύο διαστάσεων και για φαλτσοκοπή και για δουλειά τρισδιάστατη. Μπορεί να συνδυαστεί με τις πηγές HiFocus 280i, HiFocus 360i και την HiFocus 440i. Τα πλεονεκτήματα για τον χρήστη είναι φανερά: Προηγουμένως απαιτούνταν δύο διαφορετικές κεφαλές, μία για ρεύμα μέχρι 160 Αμπέρ και άλλη για περισσότερο από 160 Αμπέρ. Τώρα ο πυρσός αυτός χρειάζεται μία μόνο κεφαλή για όλα τα ρεύματα.

Η χρήση αυτού του πυρσού έχει ως αποτέλεσμα την ανεξαρτητοποίησή μας από ειδικούς κατά παραγγελία πυρσούς. Στο παρελθόν, έπρεπε συχνά να σχεδιάζονται και να κατασκευάζονται κοντύτεροι και στενότεροι πυρσοί ειδικά για να καλύπτουν τις ειδικές ανάγκες των πελατών, πράγμα που πλέον, στις περισσότερες περιπτώσεις, με την ύπαρξη αυτού του πυρσού γίνεται μη απαραίτητο. Επομένως, ο χρόνος για την κατεργασία ειδικών ανταλλακτικών ελαχιστοποιείται και ο χρόνος αναμονής για τα αναλώσιμα του πελάτη μειώνεται δραστικά.

Νέο Προϊόν!
Εξοπλισμένη μόνο με μία κεφαλή κοπής, η καινούργια τσιμπίδα Percut 450M καλύπτει όλη τη γκάμα από 5 Α μέχρι και 440 Α. Αυτό σημαίνει γκάμα παχών κοπής μέχρι και 120 mm αν κόβουμε ανοξείδωτο.

Εκτός από την κοπή στον αέρα, η νέα τσιμπίδα Percut 450M μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για κοπή κάτω από το νερό, και είναι συμβατή με τις υπάρχουσες πηγές HiFocus. Είναι κατάλληλη και για δισδιάστατη και για τρισδιάστατη κοπή. Ιδανική για ξετρύπημα και φαλτσοκοπή.

Οι τσιμπίδες Percut 450M εφοδιάζονται με νέα και φθηνότερα αναλώσιμα. Αυτά τα αναλώσιμα, με την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τους, εξασφαλίζουν πολύ οικονομική λειτουργία. Σε αυτό βοηθάει επιπλέον η αποτελεσματική ψύξη του μπεκ και του ρυθμιστή περιδίνησης αερίου. Τα ίδια αναλώσιμα χρησιμοποιούνται για κοπή, χάραξη και punching, δηλαδή ο χρόνος αναγκαστικής αχρησίας της μηχανής για αλλαγή αναλωσίμων ελαχιστοποιείται.

Παρακαλούμε μεγεθύνετε τη φωτογραφία δεξιά για να δείτε την διαφορά στις διαστάσεις του πυρσού PerCut 450M HiFocus και ενός παλαιότερου μοντέλου. 

 

| Όροι Χρήσης |