αγγλικά


IDA CONTROL
Automation Robotics
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. ΠΙΚΗΣ
& ΣΥΝΕΡΓΑΤΑΙ Ο.Ε.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 243
17342 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλ: 210.9821806
Φαξ: 210.9832431
Email: info@idacontrol.gr


Προγραμματισμός Έργου  

Επέκταση της IDA CONTROL automation robotics στη ΡωσίαΜετά από όλα αυτά τα χρόνια σκληρής δουλειάς που έφεραν την τεχνογνωσία μας στο τομέα των Μηχανών Μεταλλοκοπής σε ένα επίπεδο αξιοζήλευτης ωριμότητας, η IDA CONTROL Automation Robotics θεωρεί πως το επόμενο εξελικτικό βήμα είναι η εγκατάσταση μονάδων παραγωγής μεταλλοκοπτικών μηχανών στις ισχυρά αναπτυσσόμενες χώρες. Είναι ο μοναδικός τρόπος να αυξηθεί ο όγκος της παραγωγής μας, αφού πιστεύουμε πως η φυσική παρουσία του κατασκευαστή στις αγορές όπου θέλει να προωθήσει τις μηχανές του είναι εξίσου σημαντική με (για να μην πούμε: σημαντικώτερη από) την τυπική του επιχειρηματική παρουσία. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να εξασφαλιστούν οι πελάτες του πως θα τύχουν των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών μετά την προμήθεια των μηχανών τους.

Η αγορά όπου η IDA CONTROL σκοπεύει να επεκταθεί είναι αυτή των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης, μέσω ενός εργοστασίου παραγωγής που θα εγκατασταθεί στη Ρωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε διαβάστε το σχετικό μας αρχείο PDF.Το Πρόγραμμα Έρευνας και Ανάπτυξης της IDA CONTROLΟι Αυριανές σας Ανάγκες, Σημερινή μας Έρευνα!

Η τεχνολογική καινοτομία ήταν πάντα το κλειδί της επιτυχίας μας!
Στο παρόν μας πρόγραμμα εντάσσεται έρευνα για την εξέλιξη των δυνατοτήτων και της απόδοσης όλης της γκάμας των παραγομένων από την Εταιρία μηχανημάτων και σε ό,τι αφορά την ισχύ και την παραγωγικότητά τους σε σχέση με την ενέργεια που καταναλώνουν, και στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Εργαζόμαστε επίσης και σε θέματα αυτοματισμού.


 

 

| Όροι Χρήσης |