αγγλικά


IDA CONTROL
Automation Robotics
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. ΠΙΚΗΣ
& ΣΥΝΕΡΓΑΤΑΙ Ο.Ε.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 243
17342 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλ: 210.9821806
Φαξ: 210.9832431
Email: info@idacontrol.gr


Τα νέα μας  

Δελτίο Τύπου 31-05-2010


IDA CONTROL Automation Robotics – Ν. Π. ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΣ & ΥΙΟΣ Α.Β.Ε.Ε.
ΜΕΤΑΛΛΟΚΟΠΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ PLASMA ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ


Η Εταιρία I.D.A. CONTROL , Παναγιώτης Μ. Πίκης και Συνεργάται Ο.Ε., ανακοινώνει ότι έθεσε σε λειτουργία στον Ταύρο, στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας Ν. Π. ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΣ & ΥΙΟΣ Α.Β.Ε.Ε., ένα μηχάνημα τύπου HD3015 κοπής μετάλλου τεχνολογίας Plasma Υψηλής Ευκρίνειας με τράπεζα εργασίας 3000Χ1500mm. Η Γεννήτρια Πλάσματος είναι τύπου High Focus 80i της εταιρίας KJELLBERG.

Το μηχάνημα οδηγείται από το CNC EUROPATH V2.0 με Οθόνη Αφής κατασκευής της IDA CONTROL, ειδικά σχεδιασμένο για μηχανές κοπής. Ενσωματωμένο σε αυτό βρίσκεται το λογισμικό CAM EUROPATH, που έχει αναπτυχθεί από την IDA CONTROL και είναι ένα CAM κοπής για αυτόματες μηχανές, από τα πλέον φιλικά στον χρήστη, με δυνατότητες Αυτόματης Τοποθέτησης (Auto Nesting), Αυτόματης Προσέγγισης και Απομάκρυνσης (Auto Lead In / Lead Out), όπως και πολύ εύχρηστη, φιλική και ισχυρή Χειροκίνητη Τοποθέτηση (Manual Nesting).

Η τοποθέτηση του καινούργιου παντογράφου από την Ν. Π. ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΣ & ΥΙΟΣ Α.Β.Ε.Ε. συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα αναβάθμισης των μηχανημάτων κοπής της εταιρίας με σκοπό τις βέλτιστες υπηρεσίες στους πελάτες της. 

| Όροι Χρήσης |