αγγλικά


IDA CONTROL
Automation Robotics
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. ΠΙΚΗΣ
& ΣΥΝΕΡΓΑΤΑΙ Ο.Ε.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 243
17342 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλ: 210.9821806
Φαξ: 210.9832431
Email: info@idacontrol.gr


Τα νέα μας  

Δελτίο Τύπου 30-04-2010


IDA CONTROL - ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Α. & ΥΙΟΣ Ο.Ε.
ΔΥΟ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΞΥΓΟΝΟΚΟΠΕΣ


Η Εταιρία IDA CONTROL, Παναγιώτης Πίκης και Συνεργάται Ο.Ε., ανακοινώνει ότι έθεσε σε λειτουργία στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Α. & ΥΙΟΣ Ο.Ε., δύο παντογράφους κατασκευής μας για κοπή Οξυγόνου. Το ένα είναι για τράπεζα εργασίας 3Χ12 μέτρων με έξι πυρσούς κοπής και το δεύτερο για τράπεζα 3Χ10 μέτρων με τέσσερις πυρσούς.

Τα μηχανήματα οδηγούνται από CNC EUROPATH V2.0 με Οθόνη Αφής κατασκευής της IDA CONTROL, ειδικά σχεδιασμένα για μηχανές κοπής. Ενσωματωμένα σε αυτά βρίσκεται το λογισμικό CAM EUROPATH, που έχει αναπτυχθεί από την IDA CONTROL και είναι ένα CAM κοπής για αυτόματες μηχανές, από τα πλέον φιλικά στον χρήστη, με δυνατότητες Αυτόματης Τοποθέτησης (Auto Nesting), Αυτόματης Προσέγγισης και Απομάκρυνσης (Auto Lead In / Lead Out), όπως και πολύ εύχρηστη, φιλική και ισχυρή Χειροκίνητη Τοποθέτηση (Manual Nesting).

Η τοποθέτηση των καινούργιων παντογράφων από την ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Α. & ΥΙΟΣ Ο.Ε. συμπεριλαμβάνεται στην συνολική αναβάθμιση των μηχανημάτων κοπής της εταιρίας με σκοπό τις βέλτιστες υπηρεσίες στους πελάτες της. 

| Όροι Χρήσης |