αγγλικά


IDA CONTROL
Automation Robotics
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. ΠΙΚΗΣ
& ΣΥΝΕΡΓΑΤΑΙ Ο.Ε.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 243
17342 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλ: 210.9821806
Φαξ: 210.9832431
Email: info@idacontrol.gr


Υποστήριξη  

Οι Υπηρεσίες μας

«Μέχρι την πώληση είστε πελάτης, μετά την πώληση γινόμαστε φίλοι»

Η IDA Control Automation Robotics παρέχει στους πελάτες της

  • 1. Πλήρη εγκατάσταση των μηχανών μας,
  • 2. Εκπαίδευση,
  • 3. Πλήρη συντήρηση (Μηχανολογικά, Ηλεκτρονικά, Λογισμικό),
  • 4. Προγράμματα Προληπτικής Συντήρησης (ΠΣ) και
  • 5. Εφοδιασμό με Ανταλλακτικά, Αναβαθμίσεις και Ανακαίνιση των μηχανών που ήδη έχετε.

1. Εγκατάσταση

Η IDA Control Automation Robotics προβαίνει σε πλήρη εγκατάσταση των μηχανών της και τις παραδίδει σε πλήρη λειτουργία. Οι τεχνικοί μας συνήθως συνοδεύουν το μηχάνημα κατά την μεταφορά του, αν κάτι τέτοιο δεν δημιουργεί πρόβλημα στον πελάτη, αλλιώς η εγκατάσταση γίνεται αμέσως μόλις σας εξυπηρετεί ή μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες υποδομής που χρειάζεται η μηχανή. Το Τμήμα Πωλήσεων της εταιρίας μας συνεργάζεται μαζί σας ώστε να καθοριστεί το επίπεδο υποστήριξης που χρειάζεστε και να εκπονηθεί ένα πρόγραμμα εγκατάστασης που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

2. Εκπαίδευση

Όλα τα μηχανήματα έχουν τις ιδιαιτερότητές τους. Οι αυτοματισμοί στην λειτουργία τους διευκολύνουν τους χειριστές τους, αλλά κάποια ενημέρωση/ εκπαίδευση είναι απαραίτητη ακόμα και για χειριστές με πείρα. Με κάποιες βασικές γνώσεις για το πώς και το γιατί της λειτουργίας της μηχανής, οι χειριστές θα χρησιμοποιούν τον χρόνο τους κόβοντας προφίλ και όχι αντικαθιστώντας αναλώσιμα-θύματα κακών χειρισμών τους! Είτε αγοράζετε την πρώτη σας μηχανή, είτε αναβαθμίζετε μία παλαιότερη, είτε ακόμα κάνετε εγκατάσταση περισσοτέρων μηχανών, η IDA Control Automation Robotics θα εκπονήσει και θα υλοποιήσει το κατάλληλο για τις ανάγκες σας πρόγραμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης των ατόμων που θα εργαστούν στην(στις) μηχανή(ές) σας.

3. Επισκευές

Όλα τα μηχανήματα παθαίνουν βλάβες!

Η IDA Control Automation Robotics αναλαμβάνει την αποκατάσταση λειτουργίας των μηχανημάτων σας, είτε είναι δικής μας κατασκευής είτε όχι. Αυτό γιατί πιστεύουμε πως η λάθος απόφαση να προμηθευτεί κάποιος συνάδελφος ένα μηχάνημα που ο αντιπρόσωπός του δεν του εξασφαλίζει την επισκευή τυχόν βλάβης του δεν πρέπει να τον καταδικάσει στο να σταματήσει την παραγωγή του. Πάρτε μας τηλέφωνο ή στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες. Όσο για τα δικά μας μηχανήματα, είναι ολοκληρωτικά κατασκευασμένα από εμάς (αυτό είναι το κλειδί της υπεροχής μας απέναντι σε κατασκευαστές-συναρμολογητές), οπότε μπορούμε να τα επισκευάσουμε και από …τηλεφώνου. Κάνετε, σύμφωνα με τις οδηγίες μας, τις κινήσεις ελέγχου που πρέπει να γίνουν, γίνεται διάγνωση της βλάβης και, τις περισσότερες φορές, γίνεται τηλεφωνικά και η επισκευή. Αλλιώς συμφωνείται ο χρόνος της επίσκεψης του τεχνικού μας, όσο πιο σύντομα μπορείτε.

4. Προγράμματα Προληπτικής Συντήρησης (ΠΠΣ)

IDA CONTROL automation robotics: Οι Υπηρεσίες μαςΔεν πρέπει να αφήσουμε τη μηχανή που πήραμε από την IDA Control Automation Robotics να πάθει βλάβη για να την φροντίσουμε. Τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της (π.χ. ποιότητα κοπής) μπορεί να αλλάξουν προς το χειρότερο ακόμα και αν η μηχανή συνεχίζει να λειτουργεί. Πρέπει λοιπόν να φροντίσουμε να την συντηρούμε ώστε να μας δίνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Κάθε μηχανή έχει τις δικές της ανάγκες συντήρησης που τις γνωρίζουμε και μπορούμε, αν και σεις συμφωνείτε, να οργανώσουμε ένα Πρόγραμμα ΠΣ (Προληπτικής Συντήρησης), ανάλογα με τον βαθμό της χρήσης της μηχανής και άλλους παράγοντες (π.χ. περιβάλλον εργασίας). Έτσι ο τεχνικός μας θα επιθεωρήσει τη μηχανή και θα κάνει ό,τι χρειάζεται ώστε αυτή να λειτουργεί άριστα. Σημειώνουμε πως η ΠΣ εξασφαλίζει και μεγαλύτερη απόδοση / διάρκεια ζωής των αναλωσίμων, και μικρότερη σοβαρότητα στη βλάβη που τυχόν θα έχουμε. Κυρίως όμως μας προστατεύει από απρογραμμάτιστες διακοπές της αλυσίδας παραγωγής μας και το μεγάλο κόστος που αυτές συνεπάγονται.

Περισσότερα γι' αυτό το θέμα θα βρείτε στο ειδικό μας σχετικό άρθρο "Πρόγραμμα Προληπτικής Συντήρησης"

5. Αναβαθμίσεις – Αναλώσιμα

Η IDA Control Automation Robotics φροντίζει να σας παρέχει τα σωστά ποιοτικά αναλώσιμα για την μηχανή σας. Τα ποιοτικά αναλώσιμα είναι λίγο ακριβότερα από τις απομιμήσεις, αλλά η καλύτερη ποιότητα παραγωγής και ο μεγαλύτερος χρόνος ζωής τους που μας προσφέρουν τα κάνουν τελικά φθηνότερα, και αυτό είναι που μετράει. Πρέπει εδώ να σας θυμίσουμε πως μερικές βλάβες μπορεί να μην συμπεριληφθούν στην εγγύηση της μηχανής, αν οφείλονται σε χρήση ακατάλληλων μη γνήσιων αναλώσιμων.

Μπορεί να θέλετε επίσης να αναβαθμίσετε τη μηχανή σας, εφοδιάζοντάς την με σύγχρονους ελέγχους (ηλεκτρονικά-λογισμικό), περισσότερες επιλογές τεχνολογιών κοπής (π.χ. προσθήκη πυρσού Πλάσματος σε μηχανή κοπής οξυγόνου) ή και πηγές μεγαλύτερης ισχύος. Οι περισσότερες αναβαθμίσεις μπορούν να γίνουν επιτόπου, οπότε δεν χρειάζεται μεταφορά της μηχανής.

 

| Όροι Χρήσης |