αγγλικά


IDA CONTROL
Automation Robotics
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. ΠΙΚΗΣ
& ΣΥΝΕΡΓΑΤΑΙ Ο.Ε.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 243
17342 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλ: 210.9821806
Φαξ: 210.9832431
Email: info@idacontrol.gr


  XL2015/250 W  XL2015/250 W
XL2015/250
Διαστάσεις κοπής 1500mm x 2000mm /250W


Το Laser XL2015 της PIKIS LASER TECHNOLOGIES αποτελεί την καλύτερη λύση στον χώρο κοπής πλαστικών και ξύλου χωρίς στην ουσία ανταγωνισμό λόγω της εκπληκτικής τιμής του και των μεγάλων δυνατοτήτων του.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Το νέο XL2015, οδηγημένο από CNC, είναι εφοδιασμένο με πανίσχυρη πηγή Laser PLS250 /250 W. Οι δυνατότητες κοπής είναι έως 30 mm πλαστικό και 15 mm ξύλο με απαράμιλλη ποιότητα και ταχύτητα κοπής χάρη στη λειτουργία Standard Autofocus.

Ο πάγκος του XL2015 είναι κατασκευασμένος από κυψελωτό αλουμίνιο (honeycomb), προσφέροντας έτσι δυνατότητα κοπής πολύ μικρών αντικειμένων και εύκολης συλλογής του σκραπ.

Το μηχάνημα είναι εφοδιασμένο με πανίσχυρο και σωστά σχεδιασμένο σύστημα απαγωγής καπναερίων που συνοδεύεται από πολύ αποδοτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα.

Η σειρά XLSeries ενσωματώνει τις τελευταίες εξελίξεις στην κατασκευή των παντογράφων κοπής με Laser.
Στον βασικό εξοπλισμό των μηχανών της σειράς FL περιλαμβάνεται το σύστημα DPC (Dynamic Power Control).

Κατά την διαδικασία κοπής, η ταχύτητα κοπής δεν παραμένει σταθερή παρά μεταβάλλεται από παράγοντες που οφείλονται είτε σε μηχανολογικούς περιορισμούς, είτε στους χειρισμούς του χειριστή. Το DPC κρατά πάντα σταθερό (σε πραγματικό χρόνο -real time) τον λόγο ταχύτητας προς την ισχύ κοπής (κλήση), ώστε η ποιότητα κοπής να παραμένει σταθερή.

Προαιρετικά οι μηχανές προσφέρονται και με τα ακόλουθα συστήματα:

  • PMS (Plasma Monitoring System): Με το PMS αποφεύγουμε τη δημιουργία πλάσματος στην διαδρομή κοπής
  • FPS (Fast Piercing System):. Με αυτό το σύστημα παρακολουθείται αυτόματα η εξέλιξη της φάσης διάτρησης (ξετρυπήματος) και όταν αυτή ολοκληρώνεται, το CNC ενημερώνεται και δίνει εντολή για την συνέχιση της κοπής.
    Το σύστημα αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, ειδικά όταν η δουλειά μας έχει να κάνει με λαμαρίνα μεγάλου πάχους, γιατί κερδίζουμε πολύ χρόνο.


Για λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως και για να μπορέσετε να κάνετε εκτύπωσή τους, παρακαλούμε ανοίξτε το σχετικό μας αρχείο PDF.

 

 

| Όροι Χρήσης |