αγγλικά


IDA CONTROL
Automation Robotics
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. ΠΙΚΗΣ
& ΣΥΝΕΡΓΑΤΑΙ Ο.Ε.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 243
17342 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλ: 210.9821806
Φαξ: 210.9832431
Email: info@idacontrol.gr


Μηχανές Κοπής Λέιζερ (Laser)  


Η Κοπή με Λέιζερ είναι μια σύγχρονη εξέλιξη που χρησιμοποιεί μία ακτίνα Λέιζερ για την κοπή των υλικών και χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά στις βιομηχανικές-βιοτεχνικές εγκαταστάσεις.

Η ακρίβεια κοπής είναι πολύ μεγαλύτερη και υπάρχει μικρότερη πιθανότητα στρέβλωσης του υλικού, αφού τα συστήματα Λέιζερ επηρεάζουν θερμικά την περιοχή κοπής πολύ λιγότερο από άλλες τεχνολογίες. Με τη μέθοδο αυτή κόβουμε υλικά που είναι πολύ δυσκολώτερο ή αδύνατον να κοπούν με παραδοσιακούς τρόπους.

H IDA Control έχει την τιμή να είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που κατέχει την τεχνογνωσία του Λέιζερ και είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που κατασκευάζει μεταλλοκοπτικές μηχανές Λέιζερ, και μία από τις ελάχιστες διεθνώς που κατέχει την κάθετη τεχνογνωσία για την κατασκευή όλων των υποσυστημάτων τους. Οπτικά, Ηλεκτρονικά, Λογισμικό, Μηχανολογικά είναι σχεδιασμένα, εξελιγμένα και δοκιμασμένα από την Pikis Laser Technologies της IDA Control Automation Robotics. Γεγονός που μεταφράζεται σε πολύ οικονομικότερο κόστος για την απόκτησή των μηχανών μεταλλοκοπής Λέιζερ και σε άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση ανάγκης για τεχνική υποστήριξη, επομένως ελαχιστοποίηση του χρόνου ζημιογόνου αχρησίας των μηχανών σας.

 

 

 

Σειρά XL

Σειρά FL

 

 

| Όροι Χρήσης |