αγγλικά


IDA CONTROL
Automation Robotics
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. ΠΙΚΗΣ
& ΣΥΝΕΡΓΑΤΑΙ Ο.Ε.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 243
17342 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλ: 210.9821806
Φαξ: 210.9832431
Email: info@idacontrol.gr


  PROfirst CAM  PROfirst CAM

Λογισμικό τοποθέτησης CAM για κοπτικές μηχανές οδηγούμενες από CNC

Το σύστημα προγραμματισμού CAM PROfirst προορίζεται για να παράγει προγράμματα οδήγησης του CNC και να ελέγχει πλήρως τη διαδικασία Κοπής στις ακόλουθες τεχνολογίες: Κοπή με Λέιζερ, Οξυγόνο, Πλάσμα, Φαλτσοκοπή και Υδροκοπή.(Μεγεθύνετε τις φωτογραφίες δεξιά κάνοντας κλικ επάνω τους)

Επιπρόσθετα στην εξαιρετική αυτόματη και χειροκίνητη τοποθέτηση των προς κοπή αντικειμένων, η άριστη διαχείριση του στοκ και των υπολοίπων του υλικού μειώνει το σκραπ στο απολύτως ελάχιστο. Οι αυτόματοι υπολογισμοί του PROfirst μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε, σε λιγότερο από ένα λεπτό, το κόστος του αντικειμένου που θα παραχθεί, συνυπολογίζοντας το κόστος σχεδιασμού, το κόστος τοποθέτησης, και το κόστος όλων των άλλων σταδίων της παραγωγής του. Κερδίζουμε έτσι περισσότερες παραγγελίες γιατί η προσφορά μας φτάνει πρώτη και με πιο ρεαλιστικές χρεώσεις αφού γνωρίζουμε εκ των προτέρων το ακριβές κόστος των πρώτων υλών και των άλλων κοστολογίων.

Το σχεδιαστικό λογισμικό CAD που συμπεριλαμβάνεται στο PROfirst είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των εργαστηρίων κατεργασίας λαμαρίνας. Εξοικονομεί χρόνο από την κοπή καθενός ξεχωριστού κομματιού προσφέροντας, συνολικά, μεγάλη οικονομία. Σχέδια DXF, DWG, GEO, JPG ή PDF παραμετροποιούνται ψηφιακά και τοποθετούνται χωρίς να είναι απαραίτητη η γνώση του CAD από τον χειριστή.

Ένα τυπικό παράδειγμα:
Επιλέγετε τα κομμάτια που πρέπει να κοπούν. Στην οθόνη παίρνετε τα σχεδιαστικά των αρχείων DXF ή Autocad(c) που θέλετε να συνδέσετε με την βάση δεδομένων. Τα αρχεία που επιλέγετε χαρακτηρίζονται ως "Άμεση Παραγγελία" πατώντας το κουμπί "Quick Order".
Το PROfirst, σχεδιασμένο για τοποθέτηση πολλαπλών φορμάτ σε παλλαπλές λαμαρίνες, διαλέγει αυτόματα από το στοκ νέες λαμαρίνες, χρησιμοποιημένες λαμαρίνες ή ρετάλια από το κατάλληλο υλικό και του σωστού πάχους, και ξεκινάει αμέσως την διαδικασία αυτόματης τοποθέτησης (Auto Nesting). Τα ρετάλια και τα ήδη χρησιμοποιημένα κομμάτια λαμαρίνας μπορεί να γίνει ρύθμιση να χρησιμοποιούνται πριν χρησιμοποιηθούν καινούργια φύλλα.
Αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Και ιδού το αποτέλεσμα!
Μεγεθύνοντας την δεύτερη φωτογραφία πιο πάνω βεβαιωνόμαστε πως η αυτόματη τοποθέτηση (auto nesting) παράγει αποτελέσματα το ίδιο καλά ή και καλύτερα από εκείνα που θα μπορούσαμε να πετύχουμε χειροκίνητα, και αυτό χωρίς να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας στην χρονοβόρα αυτή διαδικασία.

 

 

| Όροι Χρήσης |