αγγλικά


IDA CONTROL
Automation Robotics
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. ΠΙΚΗΣ
& ΣΥΝΕΡΓΑΤΑΙ Ο.Ε.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 243
17342 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλ: 210.9821806
Φαξ: 210.9832431
Email: info@idacontrol.gr


  CNC EUROPATH V2.0  CNC EUROPATH V2.0

Παρουσιάζουμε με υπερηφάνια το CNC EUROPATH V2.0, ένα από τα πλέον φιλικά στον χρήστη και οικονομικά συστήματα ελέγχου CNC στην παγκόσμια αγορά.


Το κορυφαίο CNC EUROPATH V2.0 διαθέτει το πολύ φιλικό στον χρήστη λογισμικό CAM EUROPATH Αυτόματης Τοποθέτησης (Auto-nesting), ειδικά σχεδιασμένο από την IDA Control για αυτόματες μηχανές Κοπής.

Εκτός από την αυτόματη ή την χειροκίνητη τοποθέτηση, διαθέτει αυτοματισμό για την προσέγγιση του πυρσού στο κομμάτι που θα κοπεί και την απομάκρυνσή του από αυτό (Auto Lead In / Lead Out), υπολογίζει και αποθηκεύει τα υπόλοιπα της κοπής, εκτυπώνει Εκθέσεις Ελέγχου, υπολογίζει το κόστος της εργασίας ακόμα και πριν αυτή πραγματοποιηθεί, εξάγει τα σχέδια που πρέπει να δουλευτούν σε αυτόματα ελεγχόμενες μηχανές, εισάγει ειδικά αυτόματα εργαλεία για την κοπή πολύπλοκων σχημάτων και πολύ μικρών γωνιών κλπ.

Συνεργάζεται με το πολύ προωθημένο σύστημα ΤHC (Ηλεκτρονικός Έλεγχος Ύψους Τσιμπίδας) Χωρητικού τύπου ή τύπου Arc Control, δικής μας μελέτης και κατασκευής, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή διάτρηση και κοπή ανάλογα με την κατάσταση της επιφάνειας τoυ υλικού που θέλουμε να κόψουμε. 

 

| Όροι Χρήσης |